Taal
  • Kies je taal
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk, na ontvangst van uw betaling.

Over ons

Imbarro is een uniek Nederlands merk voor interieur- en mode accessoires.

Sinds 2002 ontwerpen wij interieur- en mode accessoires met de kenmerkende prints en kleuren. Onze producten worden gemaakt met respect voor het milieu, de leveranciers en de consument.

Wij ontwerpen meerdere keren per jaar met liefde en aandacht nieuwe collecties. We volgen de trends en kleuren en ontwerpen naar aanleiding hiervan de producten met onze Imbarro touch. Een aantal keren per jaar reizen wij naar India om de samples te bekijken en de orders te plaatsen. Wij geloven dat kleur in het dagelijks leven kan bijdragen aan een goed gevoel. Wij ontwerpen producten waar je blij van wordt!

 

Team Imbarro

 

 

Suzan:

Suzan is in 1993 begonnen met het importeren van aardewerk uit Spanje onder de naam Impot. In 2002 is Impot Imbarro geworden en is de eenmanszaak een VOF geworden, waar Suzan samen met Gep een bloeiend en kleurrijk bedrijf runt. Binnen Imbarro draagt Suzan nu de meeste zorg voor de collectie. Ontwerpen, contact met de leveranciers en met de klant. Maar aangezien Imbarro haar grote passie is draait zij haar hand eigenlijk nergens voor om en is ze overal bij betrokken.  suzan@imbarro.nl

 

Gep:

Gep is de financiële en enige man van Imbarro. Alles wat met de cijfers te maken heeft weet Gep te vertalen naar een overzicht van hoe de zaken ervoor staan. Hierdoor heeft hij ook een belangrijke rol als strateeg en kunnen we mede dankzij hem mooie stappen maken als bedrijf. Met zijn praktische inzicht klust hij ook zo een tafel of stelling in elkaar. Gelukkig voelt hij zich prima tussen de dames en denkt hij graag mee met alle facetten van het bedrijf.  gep@imbarro.nl

 

Annika

Annika is onze steun en toeverlaat als het gaat om alle communicatie en marketing. Zij heeft hierin vele jaren ervaring en is een echt marketing dier. We verwachten met Annika met Imbarro nieuwe wegen in te slaan en ons merk nog steviger in de markt te zetten.

 

Sandra:

Sandra is onze dame van de voorraad. Zij zorgt ervoor dat de externe verkooppunten steeds op orde zijn. Met onze mooie Imbarro bus tourt zij door het land om te zorgen dat de externe verkooppunten er top uit zien. Daarnaast is ze op kantoor behulpzaam bij allerlei hand en span diensten.  sandra@imbarro.nl

 

Marielle

Marielle helpt Sandra bij het bijvullen van de cah and carry's. Met haar jarenlange winkelervaring weet zij als geen ander hoe te presenteren en wat de wensen zijn van onze klanten.

 

Danitsja

Danitsja is onze stagiaire van het Cibab. Zij verzorgt een half jaar lang ons beeldmateriaal, de social media en de styling in onze showroom en de cash and carry's. Ze bewerkt de website en zorgt dat alle mooie sfeerbeelden erop komen.

 

Richelle

Richelle doet de opleiding Mode Commercie en is het aankomende half jaar onze stagiaire. Zij helpt Suzan met de ontwikkeling van de collectie, is de perfecte hulp en model bij de fotografie, helpt Sandra en Marielle bij het bijvullen en stylen van de cash and carry's. Daarbij ondersteunt ze Annika bij de marketing.