•  Nederlands
  •  English
  •  Deutsch
  • Imbarro heet nu Imbarro Home & Fashion B.V.!
  • Brengt kleur in het leven!
  • Handgemaakt
  • Beperkte oplage
  • Altijd iets bijzonders
  • Mix & Match jouw stijl
  • Eerlijke prijs
  • Cadeau voor je vriendin of jezelf!

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Imbarro Home & Fashion B.V.
Spadelaan 17
7331 AK Apeldoorn

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aankoop en overeenkomst die wordt aangeboden door Imbarro Home & Fashion B.V. via de website imbarro.nl en via winkels, die artikelen van Imbarro Home & Fashion B.V. verkopen.

 

1. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten (vanaf € 50,00 geen verzendkosten voor afleveradressen in Nederland). Voordat de bestelling wordt bevestigd door de klant is de volledige prijs (inclusief verzendkosten) bekend. Prijzen en andere gegevens vermeld op de website, op beurzen en in communicatie-uittingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

2. Orderbevestiging

De orderbevestiging is geen betalingsbewijs, maar uitsluitend een mededeling dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en wij uw bestelling hebben ontvangen.

 

3. Betaling

Betaling van een online bestelling verloopt door middel van: overboeking vooraf, online betaling vai Ideal, Sofort Banking, Belfius Pay Button, Bancontact, Credit Card of zelfs via Bitcoin. U kunt ook contant of met uw pin betaling als u uw order afhaalt bij een winkel bij u in de burut.

Artikelen, die via een overboeking worden besteld, worden 7 dagen gereserveerd. Indien na 7 dagen de betaling niet is ontvangen vervalt de bestelling automatisch. 

Extra bankkosten voor buitenlandse transacties zijn voor rekening van de klant. Indien Imbarro Home & Fashion B.V. een betaling na aanmaning niet binnen de gestelde termijn ontvangt wordt de vordering ter incasso uitbesteed. In dat geval is de klant tevens de daadwerkelijk gemaakte gerechtelijke en buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd.

 

4. Verzending & Levering

Imbarro Home & Fashion B.V. streeft ernaar een bestelling, waarvan ook de betaling voor 13:00 uur ontvangen is, dezelfde dag te verzenden naar het opgegeven adres.  

Overschrijding van deze verzendtermijn geeft geen recht op annulering. Imbarro Home & Fashion B.V. zal wanneer een bestelling niet binnen 2 werkdagen wordt verzonden, dit zo spoedig mogelijk mededelen.

De uiterlijke leveringstermijn indien niet op voorraad bedraagt 30 dagen. Overschrijding van de 30 dagen leveringstermijn- geeft recht op annulering van de bestelling. Een overschrijding van de leveringstermijn wordt direct medegedeeld. Indien de koper de bestelling wenst te annuleren, wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen terugbetaald.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten inclusief verpakkingskosten vindt u in deze tabel:

Verzendkosten Imbarro Home & Fashion consument 2018

Voor overige landen staan de verzendkosten standaard op € 99,00, maar zijn ze op aanvraag (info@imbarro.nl).

Voor de verzending maakt Imbarro Home & Fashion B.V. gebruik van de diensten van verschillende vervoerder.

Imbarro Home & Fashion B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door de vervoerder.

 

5. Afhaalpunt

Bestelde artikelen van Imbarro Home & Fashion B.V. zijn op afspraak af te halen bij een van onze winkels bij u in de buurt.

 

6. Ruilen & Retourneren

Mocht de bestelling toch niet aan uw verwachtingen voldoen dient u binnen 7 dagen na ontvangst het betreffende artikel retour te zenden, samen met het retourformulier.

Portokosten en verzendrisico van een retourzending komen voor rekening van de koper. Een onvoldoende gefrankeerde retourzending wordt niet geaccepteerd.

Het geretourneerde artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking door ons te worden ontvangen.
In geval van retourneren heeft de koper de mogelijkheid het volledige aankoopbedrag gerestitueerd te krijgen.

Terugbetaling geschiedt binnen 30 dagen. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 

7. Reclameren & Aansprakelijkheid

Imbarro Home & Fashion B.V. stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerde gebruik van geleverde goederen.

Imbarro Home & Fashion B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door haar geleverde producten.

Imbarro Home & Fashion B.V. is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.

 

8. Garantie & Service

In geval van een geschil of een klacht zal imbarro.nl deze in behandeling nemen en in alle redelijkheid trachten te komen tot een oplossing, in de zin van reparatie of vervanging. Is dit niet mogelijk dan wordt er overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag.

In geval van een klacht verwijzen wij de koper naar de winkel waar het artikel van Imbarro Home & Fashion B.V. is gekocht. Als het artikel online via imbarro.nl is gekocht dan kan de koper met zijn klacht terecht bij: Imbarro Home & Fashion BV via info@imbarro.nl

Imbarro Home & Fashion B.V. streeft ernaar om de klacht binnen 30 dagen af te handelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan wordt de koper op de hoogte gesteld van de vertragingsduur. Deze regeling geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de koper toekent.

 

9. Privacy

Imbarro Home & Fashion B.V. geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden. Uw persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt ten behoeve van de verwerking, bezorging van uw bestelling en onze administratie.

 

10. Model- prijs- en kleurafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen en kleine model- en kleurafwijkingen. Deze afwijkingen zijn inherent aan onze werkwijze en kunnen niet altijd voorkomen worden. Bij grote afwijkingen in model, kleur en prijs zullen wij u vooraf inlichten. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst kosteloos te ontbinden.

 

Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met bovenstaande algemene voorwaarden.

 

Op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing, of anders volgens afspraak.

 

Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK in Zutphen onder KvK nummer: 71143416

Apeldoorn, Januari 2018