Over ons

 

 

 

Imbarro Home & Fashion, 30 jaar Dutch design……

Imbarro is een uniek Nederlands merk voor interieur- en modeaccessoires. Imbarro brengt een aantal keren per jaar met liefde en aandacht een collectie woon- en modeaccessoires op de markt, die uitstekend mixt en matcht en waarmee we kleur aan het leven geven. Het merk Imbarro staat bekend om de mooie, vrolijke en kleurrijke printdesigns die sieren op onze producten als zachte velours kussens, vloerkleden, plaids, pannenlappen, keukendoeken, kimono’s, tassen pouches en shawls.

Sinds 1993, dus al 30 jaar, ontwerpen en designen wij interieur- en modeaccessoires met dé kenmerkende Imbarro prints en kleuren. Onze producten worden gemaakt met respect voor het milieu, arbeidsomstandigheden van de medewerkers en de consument. Wist je bijvoorbeeld dat wij gerecycled materiaal (petflessen) in onze vloerkleden verwerken en daarmee onze bijdrage leveren aan een duurzamere wereld?

Bij het designen van onze collecties volgen wij altijd de laatste trends en kleuren die wij combineren met de herkenbare “Imbarro touch”. Een aantal keren per jaar reizen wij naar India om op onze productielocaties de kwaliteit van onze producten te begeleiden waarbij juiste materialen en kleuren in juiste samples moeten worden beoordeeld.

Wij geloven dat kleur, aaibaarheid, warmte en gezelligheid in het dagelijks leven bijdragen aan een goed gevoel. Daarom ontwerpen wij voor onze klanten producten waar je blij van wordt, want van een kleuraccentje in je leven wordt toch iedereen vrolijk!

Ons motto is dan ook:


COSY AT HOME, WARM AROUND YOU.

COLOUR YOUR LIFE, GENTLE TO YOUR BODY.

UNIQUE DESIGNS, A COLOURFUL MIX.


Je vindt onze collectie onder meer in woonwinkels, cadeauwinkels, lifestyle stores en trendy conceptstores, maar je kunt onze producten ook bestellen via onze eigen webshop. En niet alleen in Nederland worden onze producten graag in het interieur gebruikt, vanuit ons centrale magazijn in Apeldoorn leveren wij ook aan klanten in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje en zelfs in Australië.

Met een fijn team brengen wij met onze mooie producten kleur in het dagelijks leven! Daarom laten we je kennis maken met de “kracht achter Imbarro, meet the Imbarro team”:


 

Gerco ‘Eigenaar'. Contact: gerco@imbarro.nl

Gerco is eigenaar van Imbarro. Hij heeft veel ervaring op het gebied van internationaal ondernemen en het bedenken en uitvoeren van een succesvolle ondernemingsstrategie waarbij de focus altijd ligt op gezonde groei, goede klantcontacten en een goed internationaal verbindend netwerk en het samen halen van resultaten. Samen met onze klanten en samen met ons team. Hij is verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering en daarmee is hij bij veel processen binnen de onderneming betrokken. Hij motiveert en stimuleert ons team om elke dag met veel plezier en enthousiasme samen te werken aan de verdere wereldwijde groei en brandbuilding van Imbarro.


 

Astrid ‘Collection Designer'. Contact: astrid@imbarro.nl

Astrid is samen met Gerco mede-eigenaar van Imbarro. Ze heeft al jarenlange ervaring en passie voor kleuren, materialen, interieur en inrichting. Daardoor weet ze heel goed trends te onderscheiden en deze te vertalen naar de ontwikkeling van onze vrolijke, kleurrijke en unieke collecties. Naast het designen hiervan houdt ze zich ook bezig met de inkoop, reist ze naar India om samen te werken met onze leveranciers. Ze ontvangt ook graag onze klanten in onze eigen showroom om alle kleurrijke collecties te laten zien. En last but not least zorgt ze voor de nodige gezelligheid en heus familiegevoel in ons bedrijf.


 

Bianca 'creatieve allround marketeer'. Contact: bianca@imbarro.nl

Bianca is in ons bedrijf een echte “vliegende keeper”. Bianca denkt graag mee over uiteenlopende zaken en is op haar best als ze creatieve marketing bedenkt en uit kan voeren. Ze is binnen het bedrijf degene die zich vooral met de richting en vorm van onze externe communicatie bezighoudt. Ze bedenkt campagnes om onze verkoop en naamsbekendheid verder te vergroten, zoals offline als online en zorgt er samen met Eva voor dat we ook op onze socials steeds meer en beter zichtbaar zijn. Ze vertaalt verzamelde data naar verkoopkansen, haar marketingbrein staat nooit stil en daarmee draagt ze in belangrijke mate bij aan het steeds sterker en bekender worden van het merk Imbarro over de hele wereld.


 

Remco 'Onze magazijn runner annex verkoop stylist'. Contact: service@imbarro.nl

Remco beheert ons centrale magazijn in Apeldoorn. Hij zorgt er met veel enthousiasme voor dat onze klanten hun orders op tijd geleverd krijgen en is daarmee een belangrijke schakel tussen ons bedrijf en onze klanten in binnen- en buitenland. Daarnaast is Remco verantwoordelijk voor de bevoorrading en styling van onze externe verkooppunten op de lifestyle inkoopcentra voor de professionals in Aalsmeer (Tica) en Venlo (Trends & Trade). Hij is onze echte “handy man”, met zijn praktische inzicht ondersteunt hij het team met allerlei hands on onderhouds- en maakwerkzaamheden op kantoor en in ons magazijn.


 

Marloes 'Creatief Grafisch vormgeefster'. Contact: marloes@imbarro.nl

Marloes weet heel goed wat ze wil: vormgeven en haar creatieve brein daar volledig voor inzetten. Ze maakt zich snel het zogenaamde “Imbarro-DNA” eigen en met haar professionele skills ondersteunt ze Astrid met het designen van onze producten. Daarbij verwerkt ze ideeën in sprankelend beeldmateriaal dat enerzijds de inspiratie vormt voor de productie van onze kleurrijke accessoires in India en anderzijds ingezet wordt voor de presentatie van onze producten op onze website en op onze social mediakanalen. Mooie plaatjes die je enthousiast maken en waar je blij van wordt en het uitdragen van ons motto “Imbarro colours your life”, dat is waar Marloes voor staat.