Over ons

IMBARRO HOME & FASHION

Imbarro brengt minimaal twee keer per jaar een collectie woon- en modeaccessoires op de markt, die uitstekend mixt en matcht en waarmee we kleur aan het leven geven. Bekend van de exortische print ‘Paradise’, die siert op zachte velours kussens, vloerkleden, pannenlappen, kimono’s en zelfs op tassen.

Als je aan Imbarro denkt, dan denk je aan kleur, aan aaibaarheid, aan warmte en aan gezelligheid. Want van een kleuraccentje in je leven wordt toch iedereen vrolijk! 

Ons motto en icoon spreken voor zich;

COSY AT HOME, WARM AROUND YOU.

COLOUR YOUR LIFE, GENTLE TO YOUR BODY.

UNIQUE DESIGNS, A COLOURFUL MIX.


Je vindt onze collectie vooral bij cadeauwinkels, woonwinkels en de trendy conceptstores zoals HomeStock en Loods 5, maar je kunt hem ook bestellen via onze eigen webshop. Sinds kort brengt Imbarro ook samen met het merk Eijffinger een collectie uit bij verschillende behangcollecties zoals Vivid en Enso. Een kussen op de bank dat perfect past bij het behang, dat vind je niet meer alleen in hotels. Deze kussens zijn te koop bij verf & behangwinkels, conceptstores en interieur decoratie winkels in Nederland en we timmeren ook aan de weg in België, Duitsland en Frankrijk.

Met de collectie van Imbarro Home & Fashion hopen wij kleur in ieders leven te brengen:

DE KRACHT ACHTER IMBARRO; MEET THE IMBARRO TEAM

 

Suzan 'Met passie de touwtjes in handen'. Contact: suzan@imbarro.nl

Hoi, ik ben Suzan. Samen met Gep alweer 25 jaar eigenaar van Imbarro. Een groeiend en veelomvattend bedrijf. Ik hou van alle facetten, maar mijn grote passie ligt bij het bedenken van de collectie. De uitdaging is om elk seizoen onze klanten weer te verrassen met een mooie originele collectie en dan ook nog voor een redelijke prijs. Voor iedereen die denkt: appeltje eitje… Nee dus!

De vele festivals waarbij alle werkers naar hun dorpen vertrekken en het nooit duidelijk is wanneer ze terugkomen. De stakingen bij de haven, er is eigenlijk altijd wel iets. En toch… ik hou van India, van de kleuren, de hectiek, de aardige mensen.  De enorme mogelijkheden wat betreft handwerk, de oude technieken. 


 

Gep 'De man van de cijfertjes'. Contact: gep@imbarro.nl

Gep is de financiële en enige man van Imbarro. Alles wat met de cijfers te maken heeft weet Gep te vertalen naar een overzicht van hoe de zaken ervoor staan. Hierdoor heeft hij ook een belangrijke rol als strateeg en kunnen we mede dankzij hem mooie stappen maken als bedrijf. Met zijn praktische inzicht klust hij ook zo een tafel of stelling in elkaar. Gelukkig voelt hij zich prima tussen de dames en denkt hij graag mee met alle facetten van het bedrijf.


 

Sandra 'Van alle markten thuis'. Contact: sandra@imbarro.nl

Sandra is onze dame van de voorraad. Zij zorgt ervoor dat de externe verkooppunten steeds op orde zijn. Met onze mooie Imbarro bus tourt zij door het land om te zorgen dat de externe verkooppunten er top uit zien. Daarnaast is ze op kantoor behulpzaam bij allerlei hand en span diensten.