Over ons

 

Imbarro Home & Fashion, al meer dan 27 jaar Dutch design……

Imbarro is een uniek Nederlands merk voor interieur- en modeaccessoires. Imbarro brengt minimaal twee keer per jaar met liefde en aandacht een collectie woon- en modeaccessoires op de markt, die uitstekend mixt en matcht en waarmee we kleur aan het leven geven. Het merk Imbarro staat bekend om de mooie, vrolijke en kleurrijke printdesigns die sieren op onze producten als zachte velours kussens, vloerkleden, plaids, pannenlappen, keukendoeken, kimono’s, tassen pouches en shawls.

Sinds 1993, dus al ruim 27 jaar, ontwerpen en designen wij interieur- en modeaccessoires met dé kenmerkende Imbarro prints en kleuren. Onze producten worden gemaakt met respect voor het milieu, arbeidsomstandigheden van de medewerkers en de consument. Wist je bijvoorbeeld dat wij gerecycled materiaal (petflessen) in onze vloerkleden verwerken en daarmee onze bijdrage leveren aan een duurzamere wereld?

Bij het designen van onze collecties volgen wij altijd de laatste trends en kleuren die wij combineren met de herkenbare “Imbarro touch”. Een aantal keren per jaar reizen wij naar India om op onze productielocaties de kwaliteit van onze producten te begeleiden waarbij juiste materialen en kleuren in juiste samples moeten worden beoordeeld.

Wij geloven dat kleur, aaibaarheid, warmte en gezelligheid in het dagelijks leven bijdragen aan een goed gevoel. Daarom ontwerpen wij voor onze klanten producten waar je blij van wordt, want van een kleuraccentje in je leven wordt toch iedereen vrolijk!

Ons motto is dan ook:


COSY AT HOME, WARM AROUND YOU.

COLOUR YOUR LIFE, GENTLE TO YOUR BODY.

UNIQUE DESIGNS, A COLOURFUL MIX.


Je vindt onze collectie onder meer in woonwinkels, cadeauwinkels, lifestyle stores en trendy conceptstores, maar je kunt onze producten ook bestellen via onze eigen webshop. En niet alleen in Nederland worden onze producten graag in het interieur gebruikt, vanuit ons centrale magazijn in Apeldoorn leveren wij ook aan klanten in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje en zelfs in Australië.

Met een fijn team brengen wij met onze mooie producten kleur in het dagelijks leven! Daarom laten we je kennis maken met de “kracht achter Imbarro, meet the Imbarro team”:


 

Gerco ‘Eigenaar'. Contact: gerco@imbarro.nl

Gerco is sinds Januari 2021 de eigenaar van Imbarro. Het ondernemerschap zit in Gerco zijn hart en nieren. In zijn vorige functies heeft hij over de hele wereld zaken gedaan en de nodige ervaring op gedaan op het gebied van het uitdenken van een ondernemingsstrategie. Gerco is verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering en de strategische route van Imbarro. Daarmee is hij bij vele onderdelen van de onderneming betrokken en werkt hij graag met het team samen aan het verdere succes van Imbarro.


 

Astrid ‘Collection Designer'. Contact: astrid@imbarro.nl

Astrid is samen met haar echtgenoot Gerco mede-eigenaar van Imbarro. Zij is breed inzetbaar binnen het bedrijf. Astrid heeft jarenlange ervaring als kleur- en kledingstyliste. Ze heeft altijd al heel veel affiniteit en passie gehad voor interieur. Deze facetten helpen haar om zich samen met Suzan te focussen op de ontwikkeling van onze vrolijke, kleurrijke en unieke collectie. Naast Imbarro houdt Astrid zich graag bezig met alles wat met kleuren, vormen, stijl en schoonheid te maken heeft. Bovendien zorgt Astrid voor de nodige gezelligheid op de werkvloer en in onze showroom!


 

Suzan ‘Collection Designer'. Contact: suzan@imbarro.nl

Suzan haar grote passie ligt bij het bedenken van de collectie. De uitdaging is om elk seizoen weer verrassend te zijn met een mooie originele collectie voor een redelijke prijs. Alle producten worden ontwikkeld in Apeldoorn en samen met onze leveranciers gemaakt in India. “Waarom…?” Wij houden van India, van de kleuren, de hectiek, de liefdevolle mensen en de enorme mogelijkheden wat betreft handwerk en het gebruik van oude technieken. Dit alles zie je dan ook terug in onze kenmerkende collecties woon- en modeaccessoires.


 

Bianca 'creatieve allround marketeer'. Contact: bianca@imbarro.nl

Bianca is op haar best als ze creatieve marketing kan bedenken en ook uit mag voeren. Zij geeft richting en vorm aan onze communicatie. Ze initialiseert en ontwikkelt campagnes voor onze verkoop offline, online en op onze socials. Bianca is een alleskunner, haar marketingbrein staat nooit stil en daardoor zorgt ze ervoor dat het merk Imbarro steeds bekender wordt in steeds meer landen.


 

Remco 'Onze magazijn runner annex verkoop stylist'. Contact: service@imbarro.nl

Remco 'Onze magazijn runner annex verkoop stylist'. Contact: service@imbarro.nl Remco is de man van de voorraad. Met de mooie Imbarro bus rijdt hij door het land en zorgt ervoor dat onze externe verkooppunten er altijd tiptop uit zien. Daarnaast is hij ook in het magazijn werkzaam en rent hij van hot naar her om alle pakketten zo snel mogelijk bij jullie af te kunnen leveren. Met zijn praktische inzicht verzorgt hij alle hands on werkzaamheden binnen ons kantoor en magazijn aan de Spadelaan.