Shoppers & Pouches

Shoppers & Pouches

Een mooie eyecather voor aan je arm, op de wastafel of in de badkamer?

Deze shoppers en pouches zijn een must have voor al jouw kostbaarheden.

In vele soorten en maten en voor veel diverse doeleinden te gebruiken.

Shop till your drop!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Shoppers en pouches kopen

De draagtassen van Imbarro Home & Fashion hebben veel voordelen. Ze vervangen plastic boodschappentassen, zien er cool en origineel uit en ze zijn erg praktisch. Bovendien zijn onze tassen zeer gemakkelijk te reinigen. Stop ze gewoon in je wasmachine, 30 graden en je hebt een schone draagtas. Geen tijd voor de wasmachine? Gewoon wat heet water en een beetje afwasmiddel is voldoende. Droog vervolgens je tas ondersteboven aan de lucht voor een beter resultaat.

Je eigen stijlvolle shopper tas kopen

Door je eigen trendy shopper te kopen van Imbarro Home & Fashion, onderscheid je je niet alleen van de rest maar maak je ook een verschil in de hoeveelheid plastic tassen die op een stortplaats of op andere plaatsen terechtkomen. Dieren in het wild kunnen erin verstrikt raken, of ze zelfs opeten. Bovendien spaar je jaarlijks enkele euro’s uit, want in supermarkten moet je een shopper tas kopen als je die van jou vergeten bent. En niet te vergeten, stoffen draagtassen zijn veel steviger en bezwijken minder snel onder druk dan plastic of papieren zakken. Dus door een kleine of big shopper te kopen uit onze collectie, geef je jezelf gemoedsrust tijdens het winkelen. Je Imbarro shopper is van hoge kwaliteit en zal niet scheuren waardoor je biologische marmelade op de parkeerplaats terechtkomt.

Perfecte tassen voor het strand

Een goede strandtas moet licht en ruim zijn, en het zand moet heel gemakkelijk te verwijderen zijn. De shoppers en easybags van Imbarro Home & Fashion tikken alle vakjes aan. Shoppers kopen uit onze selectie betekent dat je de perfecte tas hebt voor op reis. Ze zijn licht en kunnen netjes worden opgevouwen voor eenvoudige opslag in je valies, zelfs als je een big shopper koopt. Alles wat nodig is voor een zorgeloze stranddag past in de tas! Zelfs de waterfles! Ze voelen echt alsof ze voor dit doel ontworpen zijn. De kleuren maken ze zeer geschikt om naar het strand te gaan. Vind een model in onze collectie dat is ontworpen voor de zomer, en nog beter, voor de vakantiebestemming die je hebt gekozen. Je zult er ongelooflijk trots op zijn om het te dragen!

Schattige pouches kopen voor op reis of in de badkamer

Een pouche is een van de onmisbare items die elke reiziger mee moet nemen op reis. Het bewaart niet alleen je kleine hygiëneproducten, maar categoriseert ze ook logisch, zodat je tijd bespaart om ze terug te vinden. Imbarro Home & Fashion biedt je een ruim assortiment pouches, van klein tot groot. Daarnaast zijn ze niet alleen geweldig om mee te nemen op reis. Ook thuis wordt je pouche een echte blikvanger in de badkamer. Ze zijn origineel en echte must-have dingen, en dus perfect om als cadeau te geven!

Hoe onze tassen bestellen?

Het bestellen van onze pouches en shoppers is eenvoudig. Bestel online in onze webshop en als je vragen hebt over een van onze items, neem dan contact met ons op. Ben je een winkelier en wil je graag de Imbarro tassen toevoegen aan je collectie? Word dan snel dealer via onze site of contacteer ons voor een afspraak in onze showroom in Apeldoorn! Wij kijken vol enthousiasme uit naar een geweldige samenwerking.