WIJ ZIJN SFEERMAKERS

WIJ ZIJN SFEERMAKERS

“WIJ ZIJN SFEERMAKERS”

"Wat doe jij voor je werk? Nieuwsgierig en blij word ik aangesproken door een vriendje van mijn kinderen op het schoolplein. Het thema op school is werk. Een jongetje van net 6 die zijn moeders hand stevig vast houdt en geïnteresseerd is in wat ik doe…. Tja, wat vertel je dan? Interieur accessoires zegt een kind van die leeftijd niet echt veel en doet het merk eigenlijk ook te kort. Om nou het gehele assortiment op te noemen zal hij ook het geduld niet echt voor hebben verwacht ik, dus ik denk even na over wat we eigenlijk echt betekenen voor onze kopers… Plots heb ik het… ik vertelde hem dat we ‘sfeermakers’ zijn. Wij zorgen dat in en buiten huis gezellig gemaakt kan worden. Het jongetje knikt enthousiast en verteld dat mama het ook altijd graag gezellig maakt thuis. Blij rent hij weg en gaat lekker spelen… En ik dacht… JA, dat is wat we zijn… WIJ ZIJN SFEERMAKERS!

AL SINDS 1997 IN DE WERELD VAN SFEERMAKERS

Zo’n 27 jaar geleden is Suzan Schreinders gestart met Imbarro. Ze begon met importeren van bijzondere potten uit Spanje. Potten in het Spaans is ‘ Barro’ . Daar is dus ook de naam Imbarro ontstaan. VERANTWOORD & HERKENBAAR Het merk groeide uit met een waanzinnig lifestyle assortiment van vrolijke kussens, en andere textielproducten zoals handdoeken, plaids en kimono's in combinatie met woonaccessoires zoals metalen schalen, potten, kandelaars en hangers. Dit alles wordt verantwoord geproduceerd in India, waar ook regelmatig naartoe gereisd wordt voor nieuwe inspiratie en om de gewenste kwaliteit te waarborgen.Het merk heeft in de tijd een waanzinnig eigen DNA ontwikkeld wat voor duidelijke herkenbaarheid van het merk zorgt.

Behind the scenes India

NIEUWE START PER 2020

In 2020 besloot Suzan het bedrijf te verkopen, Astrid & Gerco Morsink zijn sindsdien de nieuwe eigenaar van het bedrijf en met hun team zorgen zij ervoor dat dit merk nieuw leven in geblazen wordt, maar met behoud van de kenmerkende look en feel van het merk. Ondanks de heftige Covid tijd wordt dit merk vandaag de dag in zeker 27 landen verkocht en zijn we hard aan het groeien. Sinds een maand ben ik onderdeel van dit bedrijf en hou ik me bezig met Styling, fotografie en sinds vandaag ook met bloggen. Ik ben nu onderdeel van een fijn en enthousiast team en samen maken we mooie plannen voor de toekomst. Dit merk heeft zo veel te bieden, dat we besloten hebben jullie mee te willen nemen in ons verhaal.

REIS MEE IN DE WERELD VAN SFEERMAKERS

Met veel trots kondigen wij daarom aan dat we vanaf vandaag starten met ons blog over weetjes over interieur, de werking van kleuren, lifestyle events, interessante gast bloggen en nog veel meer. Ben je benieuwd?? Volg ons dan, we nemen je graag mee in de wereld van SFEERMAKERS.