Deurstopper

Deurstopper

Doornado, dé design deurstopper.

Verkrijgbaar in 12 kleuren.

Voor welke kleur kies jij?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Deurstopper kopen

Ben je op zoek naar een trendy manier om je deuren en muren te beschermen? Dan is onze deurstopper voor binnen een geweldige keuze. De unieke vorm en de rubberen rand zorgt voor maximale bescherming. Hierdoor voorkomen ze dat deuren herhaaldelijk of hard dichtslaan en minimaliseren ze de kans op schade aan je deuren en muren. Bovendien zijn onze deurstoppers gemaakt van duurzaam materiaal en in veel kleuren leverbaar.

Waarom onze deurstopper kopen?

Zelfs als je uiterst voorzichtig je deuren opent, riskeer je zonder deurstoppers ernstige schade aan je deuren en/of muren. Het enige wat je nodig hebt is een stevige windvlaag en je kozijnen kunnen beschadigd raken of je deurklink kan een enorme deuk in je muur veroorzaken. Hoewel de primaire functie van een deurstopper voor binnen is om schade aan je muren te voorkomen, zijn er ook andere voordelen aan verbonden.

Deuren kunnen een bron van letsel zijn voor zowel kinderen als huisdieren. Als een deur door de wind wordt gegrepen of snel dicht wordt gezwaaid, kunnen nietsvermoedende vingers en poten onder de deur vast komen te zitten. Door je deuren open te houden met een van de schattige deurstoppers van Imbarro Home & Fashion, verminder je het risico op verwondingen of dat huisdieren opgesloten raken. Met zijn zachte bovenkant en harde onderkant heeft onze deurstop een perfect rond ontwerp dat de zwaartekracht van een deur opvangt.

Wij begrijpen dat je je mogelijk zorgen maakt om de deurstop te gebruiken in de buurt van kleine kinderen, maar hij is absoluut veilig voor kinderen. Onze deurstop is FSC-goedgekeurd en voldoet aan alle veiligheidsnormen. De rubberen deurstop van Doornado is gemaakt van PP en TPE en is PAK- en ftalaatvrij waardoor het product in aanmerking komt voor EN71 speelgoed.

Deurstopper die gezien mag worden

Wil je dat je woonkamer of keuken er hetzelfde uitziet als die van alle anderen? Wij denken van niet. Druk je stijl uit met onze brede selectie van kleuropties! Je kunt kiezen uit onder andere een deurstopper rood, deurstopper groen, deurstopper roze en deurstopper bruin, maar ook oranje en blauw behoren tot de mogelijkheden.

Kies bijvoorbeeld voor een frisse en vrolijke kleur tijdens de zomermaanden, zoals een deurstopper groen die je doet denken aan een heerlijke mojito. Voeg er een deurstopper blauw, een deurstopper rood en een deurstopper roze aan toe en je hebt de perfecte accessoires om je boho-interieur een boost te geven. Toch liever minder opvallend? Dan is onze deurstopper bruin een geweldige keuze. Om het even welke kleur je ook kiest, het zal je ruimte de persoonlijkheid geven die bij je past. Universeel en gebruiksvriendelijk

Permanente deurstoppers zijn een gedoe om ze te installeren. Daarom kiezen veel mensen voor onze deurstoppers die makkelijk te verplaatsen en te plaatsen zijn. Ze hoeven niet gemonteerd te worden op je vloer of muur en zijn geschikt voor alle soorten ondergrond zoals hout, tegels, laminaat en zelfs tapijt. Het enige wat je moet doen, is de deurstopper op de grond plaatsen en onder de deur schuiven. Onze deurstopper van Doornado is de best presterende, meest praktische en schattige deurstopper op de markt. Zeg dus vaarwel tegen die saaie onpraktische deurstoppers en update je interieur met onze leuke decoratieve deurstoppers!

Te gekke producten voor winkeliers

Als het gaat om het vinden van het juiste assortiment voor je winkel, weet Imbarro Home & Fashion dat je producten nodig hebt waarop je kunt vertrouwen. Daarom is onze showroom in Apeldoorn alleen gevuld met de beste producten van de beste fabrikanten. Maak vandaag nog een afspraak! Wij verwelkomen je graag onder een kop koffie of thee.