•  Nederlands
  •  English
  •  Deutsch
  • Imbarro heißt jetzt Imbarro Home & Fashion B.V.!
  • Bringt Farben ins Leben!
  • Handgefertigt
  • Limitierte Editionen
  • Immer etwas besonderes
  • Mix & Match Ihren Stil
  • Fairen Preis
  • Geschenk für einen Freund oder für Sie

Over ons

Imbarro Home & Fashion brengt minimaal twee keer per jaar een collectie woon- en modeaccessoires op de markt, die uitstekend mixt en matcht en waarmee we kleur aan het leven geven. Bekend van de exortische print ‘Paradise’, die siert op zachte velours kussens, vloerkleden, pannenlappen, kimono’s en zelfs op tassen.

Als je aan Imbarro denkt, dan denk je aan kleur, aan aaibaarheid, aan warmte en aan gezelligheid. Want van een kleuraccentje in je leven wordt toch iedereen vrolijk!

Ons motto en icoon spreken voor zich

Je vindt onze collectie vooral bij cadeauwinkels, woonwinkels en de trendy conceptstores zoals HomeStock en Loods 5, maar je kunt hem ook bestellen via vtwonen of onze eigen webshop. Sinds kort brengt Imbarro ook samen met het merk Eijffinger een collectie uit bij verschillende behangcollecties zoals Vivid en Enso. Een kussen op de bank dat perfect past bij het behang, dat vind je niet meer alleen in hotels. Deze kussens zijn te koop bij verf & behangwinkels, conceptstores en interieur decoratie winkels in Nederland en we timmeren ook aan de weg in België, Duitsland en Frankrijk.

Met de collectie van Imbarro Home & Fashion hopen wij kleur in ieders leven te brengen:

DE KRACHT ACHTER IMBARRO; MEET THE IMBARRO TEAM

Suzan 'Met passie de touwtjes in handen'. Contact: suzan@imbarro.nl

Hoi, ik ben Suzan. Samen met Gep alweer 25 jaar eigenaar van Imbarro. Een groeiend en veelomvattend bedrijf. Ik hou van alle facetten, maar mijn grote passie ligt bij het bedenken van de collectie. De uitdaging is om elk seizoen onze klanten weer te verrassen met een mooie originele collectie en dan ook nog voor een redelijke prijs. Voor iedereen die denkt: appeltje eitje… Nee dus!

De vele festivals waarbij alle werkers naar hun dorpen vertrekken en het nooit duidelijk is wanneer ze terugkomen. De stakingen bij de haven, er is eigenlijk altijd wel iets. En toch… ik hou van India, van de kleuren, de hectiek, de aardige mensen.  De enorme mogelijkheden wat betreft handwerk, de oude technieken. 


Gep 'De man van de cijfertjes'. Contact: gep@imbarro.nl

Gep is de financiële en enige man van Imbarro. Alles wat met de cijfers te maken heeft weet Gep te vertalen naar een overzicht van hoe de zaken ervoor staan. Hierdoor heeft hij ook een belangrijke rol als strateeg en kunnen we mede dankzij hem mooie stappen maken als bedrijf. Met zijn praktische inzicht klust hij ook zo een tafel of stelling in elkaar. Gelukkig voelt hij zich prima tussen de dames en denkt hij graag mee met alle facetten van het bedrijf.


Annika 'Dol op het smeden van plannetjes'. Contact: annika@imbarro.nl

Hallo liefhebbers van kleur, interieur en mode. Ik ben Annika. Ik ben een all round marketing en communicatie dier en heb al heel wat marketingkilometers mogen maken en al een flink aantal te gekke projecten begeleid. De lancering van het TV-programma ‘Eigen Huis & Tuin’ is er bijvoorbeeld een van. Ik ben heel snel enthousiast. Voor van alles, maar vooral voor het uitdenken van concepten, het structureren van processen en het bouwen van een merk en merkbekendheid. Sinds augustus 2017 mag ik me bij Imbarro uitleven en mijn steentje bijdragen om Imbarro in volle bloei te krijgen. Weer zo’n fantastische uitdaging waar ik mijn energie in kwijt kan en vooral ook uithaal. Het is mijn uitdaging om van Imbarro een favoriet merk te maken, met #wannahaves en #Wannagives, waar iedereen vrolijk van wordt.


Marit ‘Creatieve duizendpoot’ Contact: marit@imbarro.nl

Een echte spin in het Imbarro web. Marit is mijn naam. Sinds September 2018 mag ik mijn creativiteit de vrije loop laten. Mijn programma bij Imbarro is altijd lekker gevuld en uitdagend. De ene dag vind je me achter de computer als grafisch ontwerpster van communicatiemiddelen en de andere dag leef ik me uit op de website. Als afwisseling kom je me af en toe ook tegen bij Tica of Trends & Trade. Het is ontzettend leuk om voor Imbarro mooie plaatjes te mogen maken, waarmee we de kleurrijke collectie woon- en modeaccessoires sfeervol kunnen presenteren en tot leven brengen. Ik hoop dat de plaatjes in de smaak vallen en veel gedeeld worden!


Sandra 'Van alle markten thuis'. Contact: sandra@imbarro.nl

Sandra is onze dame van de voorraad. Zij zorgt ervoor dat de externe verkooppunten steeds op orde zijn. Met onze mooie Imbarro bus tourt zij door het land om te zorgen dat de externe verkooppunten er top uit zien. Daarnaast is ze op kantoor behulpzaam bij allerlei hand en span diensten. 


<