•  Nederlands
  •  English
  •  Deutsch

Herkomst

Imbarro lanceert een paar keer per jaar een totaal nieuwe collectie, afgestemd op het seizoen. Wij ontwerpen al onze producten zelf. Hierbij werken we in 3 serie's die met elkaar te combineren zijn. Het grootste deel van onze producten wordt gemaakt in India.

Twee keer per jaar reizen we daarom naar India en bezoeken we de beurs en onze leveranciers. Wij kennen alle leveranciers persoonlijk, met de meeste werken we al vele jaren. Het zijn stuk voor stuk aardige mensen waar we inmiddels een warme band mee hebben opgebouwd. Van deze leveranciers kunnen wij dan ook oprecht zeggen dat de werkomstandigheden in de fabriekjes goed zijn.

India is het land van kleur, handwerk en mooie mensen. Precies die dingen waar wij van Imbarro van houden en die onze collectie die specifieke kleurrijke uitstraling geven. Alle printjes worden door middel van handscreens geprint. Dat betekend voor elke kleur een andere screen. En als je bedenkt dat in sommige prints 16 kleuren zitten dan kan je nagaan hoe bewerkelijk deze stoffen zijn. Maar juist deze techniek geeft een authentieke uitstraling.

Wij vinden het heel belangrijk dat de producten die we ontwerpen en verkopen ons allemaal een goed gevoel geven. Van producent tot consument.

Our story, their story, your story